Menú

Sandra Gómez: “Benimàmet tindrà un centre de dia junt al seu centre de salut”

La vicealcaldessa i candidata dels socialistes a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, s’ha compromés amb els veïns i veïnes de Benimàmet al fet que el solar del carrer Crisòstom Martínez, situat al costat del centre de salut, només albergarà serveis de proximitat per al poble com un centre de dia per a persones majors, una Universitat Popular i un centre de joventut. Així li ho ha traslladat als veïns i veïnes que s’han acostat a l’espai ‘De tu a tu amb Sandra Gómez’ que aquesta setmana s’ha instal·lat al costat de l’estació de metro de Benimàmet. “Hem estat en el barri de Benimàmet parlant amb els seus veïns i veïnes i una de les preocupacions que m’han traslladat és la manca que tenen de serveis públics de proximitat. I és que, és cert que Benimàmet és el poble que menys inversió pública per habitant en infraestructures, alguna cosa que nosaltres hem anat revertint amb grans projectes com el Parc Lineal, però encara ens queda molt camí per recórrer”, ha assegurat.

La candidata socialista ha subratllat que, per a pal·liar aquesta situació, el seu gran proposada com a alcaldessa serà “aprofitar tot el sòl públic que existeix perquè preste servei realment als veïns i veïnes de Benimàmet. En concret, el meu compromís com a alcaldessa és que el solar que és al carrer Crisòstom Martínez siga un centre dedicat als veïns i veïnes i a les seues persones majors. Assumisc el compromís com a alcaldessa d’aquesta ciutat que aqueix gran solar siga un espai dedicat a un centre de dia i de cures de les persones majors perquè és el que porten reivindicant moltíssims anys les seues entitats i els seus veïns i veïnes”, ha sostingut durant la trobada en el ‘espai de Tu a tu’ en resposta a les peticions que li han traslladat les entitats amb les quals ha recorregut els carrers i els comerços del poble de Benimàmet.

“Totes les entitats culturals, cíviques, veïnals, educatives i comerciants que representen tota la diversitat i tota la pluralitat del poble de Benimàmet tenen una posició comuna i és que aqueix solar es dedique a un servei públic per als veïns i veïnes de Benimàmet: un centre de dia per a persones majors, una nova Universitat Popular i un Centre de Joventut perquè en aquest poble no existeix cap mena de servei ni projecte dedicat a les persones joves. Tenen el meu compromís com a alcaldessa d’aquesta ciutat que el poble de Benimàmet tindrà, al costat del seu centre de salut, un centre multiserveis per als seus veïns i veïnes”, ha incidit.

La vicealcaldessa, a més, ha fet un repàs de tots els projectes ja executats o previstos per al poble com el Parc de Carolines, el centre de salut, la urbanització de l’avinguda de l’Estació, Rafael Tenes Escrich, Enyetes o Miniaturista Messeguer, així com la millora de l’accessibilitat en més de 50 punts del poble o la renovació i ampliació de les instal·lacions esportives com el velòdrom i un nou pumptrack, un rocòdrom i la nova passarel·la que connectarà Beniferri amb Benimàmet.