Menú

Sanjuán: “Els socialistes promovem en totes les administracions mesures que redueixen la llum a les famílies”

El regidor d’Hisenda i portaveu dels socialistes a València, Borja Sanjuán, ha celebrat l’impuls d’una empresa mixta que instal·larà plaques solars en edificis de dependències municipals per a consum de la institució. “Des del Partit Socialista estem en totes les administracions posant en marxa mesures que pretenen dues coses: baixar la llum a les famílies de la ciutat de València i, també, generar un model energètic molt més sostenible”, ha apuntat Sanjuán.

El portaveu socialista ha donat suport a la iniciativa que ha anunciat l’alcalde, un projecte que contrasta amb les traves al desenvolupament de les energies verdes que ha provocat Compromís en el si del Consell, i ha destacat: “És una bona notícia que a l’Ajuntament de València no hagen existit els dubtes que sí s’han donat en Compromís en la Generalitat Valenciana a l’hora de fer alguna cosa que hem de fer com a administracions, que és accelerar en aquesta transició a tindre un millor model energètic”.

Sanjuán ha apostat per l’èxit de la nova empresa, el capital de la qual serà municipal en un 51% i comptarà amb un soci industrial especialitzat. “El model que es proposa per a València”, ha assenyalat el portaveu socialista, “és un model de més garanties que el d’altres ciutats perquè part de la col·laboració públic-privada, i l’objectiu és poder tindre en el menor temps possible una empresa que permeta estalviar energia a l’Ajuntament, estalviar en costos, destinar aqueixos recursos a la ciutat i poder ajudar especialment a les famílies més vulnerables”.