Menú

Sandra Gómez reivindica que el PSOE compleix amb Malilla: “El centre de salut i el centre cívic estan en marxa”

La candidata socialista a l’Alcaldia i vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha visitat aquest matí el barri de Malilla en el marc de la campanya ‘Em Representa’, on ha pogut parlar amb les veïnes i veïns en l’espai de Tu a Tu, i ha reivindicat que els socialistes “hem complit amb el barri, construint el Centre de Salut i posant en marxa el centre cívic”.

Igualment, Gómez ha precisat que gràcies al desenvolupament de Malilla Nord, que va posar en marxa la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana, s’ha pogut obtindre el sòl per a desenvolupar aquestes dotacions, crear un gran parc que compta amb una zona destinada a horts urbans i, a més, construir més de 315 habitatges protegits i 210 habitatges públics, la qual cosa sumen un total de 525.

La vicealcaldessa i candidata a l’Alcaldia dels socialistes ha subratllat durant la seua trobada amb els veïns i veïnes l’imminent inici de les obres de soterrament de les vies amb el Canal d’Accés, “una de les obres més importants de les últimes dècades per a la ciutat de València que, una vegada executades, permetran generar un gran corredor verd des del Parc Central fins al nou llit del Túria unint definitivament els barris del sud de la ciutat”, ha exposat. Malilla, Creu Coberta, Raiosa, Sant Marcello i fins a Vara de Quart quedaran articulats mitjançant un nou espai enjardinat que inclourà dotacions i nous habitatges al seu voltant.

Així mateix, Gómez ha incidit en el projecte per a transformar l’avinguda Ausiàs March en una nova Gran Via amb voreres més àmplies, arbrat i zones verdes així com en la pròxima construcció de la nova línia 12 de Metrovalencia que connectarà la Fe i el barri de Malilla amb el centre de la ciutat. Malilla, ha subratllat, “és una prioritat per als socialistes i per això hem posat en marxa iniciatives com la nova escorta infantil al carrer Vaig moldre dels Fonts, el nou col·legi públic 106, la nova zona esportiva del carrer Illa Formentera o la nova comissaria de Policia del carrer Vicent Marco Miranda”, ha continuat.

Finalment, a preguntes dels veïns i veïnes que s’han acostat a l’espai de tu a tu instal·lat en la plaça Oltà, ha explicat el pla per a urbanitzar els solars existents al costat de la nova Fe perquè puguen albergar 290 nous habitatges de lloguer assequible així com noves zones verdes.