Menú

Gómez anima a formar part del seu equip als qui vulguen un Govern de la Gent lidere València

“Som ací per a presentar la campanya de voluntàries i voluntaris amb la qual volem convidar a les persones que senten representades i que vulgen un Govern de la Gent a València en maig de 2023, al fet que es formen part d’aquest projecte”, ha explicat aquest matí la vicealcaldessa de València i candidata socialista a la Alcaldia, Sandra Gómez, en la presentació de la nova acció per a sumar voluntaris i voluntàries a la campanya Em representa.

Gómez ha animat a totes les persones que volen aportar idees i propostes al fet que se sumen al seu equip de campanya perquè “això és el que garantirà que en 2023 hi haja un Ajuntament de la gent”. “En aqueixa tasca volem involucrar a totes aquelles persones que volen que el projecte valent, de la gent treballadora siga el que lidere València, a partir del pròxim mes de maig”, ha afirmat.

Com podran fer-ho? A través de la renovada web del pspv-psoe (http://www.pspv-psoevalencia.org ) s’ha inclòs una secció, amb un senzill formulari, a través del qual les persones que vulguen sumar-se a aquest projecte poden registrar-se i formar part del gran equip de voluntaris i voluntàries de campanya per a guanyar les pròximes eleccions municipals. Per a contactar amb nosaltres, punxa el següent enllaç i emplena el formulari: https://pspv-psoevalencia.org/va/contacte/

“Les persones que vulguen aportar idees, propostes i les ganes per transformar València podran inscriure’s de manera fàcil i ser part de l’equip”, ha assegurat i ha posat en valor que són “imprescindibles per a arribar a cada racó de la ciutat, a cada barri i a cada persona perquè al maig del 2023 es vote massivament i es puga desenvolupar un projecte progressista liderat els socialistes”.

Gómez ha presentat aquesta campanya en el nou espai amb el qual està visitant els barris de la ciutat per a “parlar, posar en comú punts de vista amb els nostres veïns i veïnes perquè la política no ha de ser una baralla que veiem en la televisió, sinó una conversa tranquil·la, de tu a tu”. “Aquest espai facilita el contacte directe, que els veïns i veïnes em puguen trasladar-me el que els preocupa i que puguem parlar de la València real”, ha ressaltat des d’aquest nou espai que hui s’ha instal·lat en el centre de València.

Per això, ha assegurat que per a “aconseguir un Ajuntament de la gent farem una campanya de la gent, sumant voluntaris i voluntàries però també parlant de tu a tu en tots els barris de la nostra ciutat”.